Kirkeblad

Bladet udkommer 4 gange om året og udgives af Herning og Gjellerup Valgmenigheder.

Her finder du indeværende års udkomne numre af kirkebladet i pdf-format:

Nummer 1 - januar

Nummer 2 - april
Nummer 3 - juli

Husk at give besked til forretningsføreren hvis du skifter adresse, så du fortsat kan få tilsendt kirkebladet.

Omlægning af kirkebladet

Bestyrelserne i Herning og Gjellerupvalgmenigheder har besluttet, at kirkebladet fra og med 2018 vil udkomme med tre numre årligt i
stedet for nu fire. Vi omlægger således, at den næste udgivelse i oktober vil dække månederne november - februar, de efterfølgende vil dække hhv. marts - juni og juli - oktober.

Der er tre forhold, som har fremkaldt omlægningen. Postvæsenet har pr. 1. oktober opsagt en aftale om adressering af bladene. Vi skulle derfor finde en anden partner og vores trykkeri, Strandbygaard Grafisk, har givet et tilbud om udvidet samarbejde, som bestyrelserne har sagt ja til. Dette var dernæst en anledning til at vurdere bladets økonomi ud fra et ønske om at nedbringe omkostningerne. Endelig kan vi ved en omlægning fremover undgå at skulle lave et blad i tiden op til jul og påske.

Her kan du finde tidligere års numre af kirkebladet.

Redaktionsudvalget består af:
Laura Jepsen, Herning
Lis Bareuther, Herning
Karen Marie Holm, Hammerum
Karna Søgaard, Hammerum
Morten Kvist, ansvarshavende

Har du problemer med at læse pdf-format - læs mere her.