Kalender - april 2019

Torsdag den 4. april kl. 17.00 på Herning Bibliotek:
Fyraftensang

Vi synger nye og gamle danske sange, kendte og mindre kendte i ca. en time, medens der er mulighed for servering af drikkevarer. Ved klaveret Lars Sørensen.

Gratis entré, alle er velkomne.

Lørdag den 6. april 2019 kl. 16.00 i Herning Valgmenighedskirke.

MidtVest Pigekor har hvert år et samarbejde med et dygtigt dansk kor.
 Sidste år inviterede vi de dygtige sangere fra a cappella gruppen Dopplers til Herning, og i år er det Hillerød Kirkes Kor, som kommer til byen og står for den anden halvdel af en fælleskoncert i Herning Valgmenighedskirke.

Hillerød Kirkes Kor er et børne- ungdomskor for piger og drenge i alderen 10 - 16 år. Koret består af 40 sangere.
Koret benyttes flittigt hver søndag i Hillerød Kirke samt til koncerter i Nordsjælland og omegn og har blandt andet været med til at opføre større værker som Händels Messias og Britten A Ceremony of Carols.
Koret ledes af Mie Korp Sloth og akkompagneres af Anette Høiberg.

H.U.F.H.’s Vinterprogram

Mandag den 8. april 2019 kl. 19.30
Generalforsamling.

Mandag den 29. april kl. 13.00 i Hammerum Kirke:
Fernisering

På Hammerum Friskole forbereder billedkunstlærer Karen Lisbet Tommerup m.fl. sammen med de 22 elever i 3. klasse en billedkunstserie med temaet “Den fortabte Søn”.

Morten Kvist vil komme i klassen og fortælle historien.

Vi vil afholde fernisering i kirken sammen med eleverne, deres familie, Hammerum Friskole og deltagere fra bestyrelsen i valgmenigheden og efter samme gode koncept, som vi plejer.

Karen Marie Holm

Marts